Om oss

Teamet

Vi på JM Design

JM Design

Johan Magnusson
VD / Ägare

0738224135‬
info@jmdesign.se

JM Design

Mathias Knutsson

0739096767
mathias@jmdesign.se

Vilka är vi?

Vi är byggfirman som...

kombinerar pålitlighet och moderna byggmetoder för att skapa enastående resultat för dig. I en bransch där priset ofta är avgörande, står vi ut genom att erbjuda ett mervärde som går utöver siffror – vi levererar en upplevelse och ett slutresultat som definierar prisvärdhet på riktigt.

Våra värderingar

Kunden i fokus

Ett mervärde som går utöver siffror – vi levererar en upplevelse och ett slutresultat som definierar prisvärdhet på riktigt.

Pålitlighet i varje projekt

Vi förstår vikten av varje projekt, stort som litet, och närmar oss varje uppdrag med ett engagemang för kvalitet och en djup känsla av ansvar.

Kvalitet i varje detalj

Hos JM Design sätter vi en ära i att använda material och metoder som inte bara följer branschens standarder utan också överträffar dina förväntningar.

En investering för framtiden

Vi förstår vikten av att ditt byggprojekt ska vara en investering för framtiden, därför erbjuder vi ROT-avdrag direkt på fakturan, vilket gör det möjligt för dig att utnyttja förmånliga skattelättnader.

Som ett mångsidigt byggbolag har JM Design bred kompetens och en gedigen erfarenhet som täcker allt från totalrenoveringar till mindre justeringar i ditt hem eller företagslokal. Vi är experter på att hitta innovativa lösningar på komplexa utmaningar och är fast beslutna att leverera resultat som du kan vara stolt över.

Vår strävan är att göra din byggprocess så smidig och bekymmersfri som möjligt. Oavsett om du planerar att förnya ditt kök, badrum, eller kanske tänker på ett helt nytt byggprojekt, är vårt team här för att omsätta dina idéer till verklighet. Vi använder oss av de senaste verktygen och teknikerna för att garantera effektivitet och säkerhet i alla led av vårt arbete.

Har du frågor kring ROT-avdrag eller andra finansiella aspekter av ditt byggprojekt? Vårt team står redo att ge dig all information du behöver för att fatta välgrundade beslut.

Välj JM Design för ditt nästa byggprojekt i Kalmar – där kvalitet, tillförlitlighet och kundnöjdhet går hand i hand. Kontakt oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina byggdrömmar.

Ansvar och mervärde

Våra samarbetspartners